House for sale

4 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 7719103
Immoweb code : 7719103

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
486 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Heusden-Zolder staat een fijne halfopen woning te koop. Je vindt deze woonst terug in het centrum, maar de woning ligt in een doodlopend straatje. Een ideale combinatie voor jou en je gezinnetje. De woning heeft vier slaapkamers, een inpandige garage en een fijne tuin.

De woonst werd gebouwd in 1960. Dat zie je terug aan de stijl van het exterieur en interieur. De woning kan dus wat opfrissing gebruiken. De entree van deze woonst vind je aan de zijkant. Bij het binnenkomen voel je al een typische lichtinval. De woonkamer van de woning meet 29 m2, deze staat in verbinding met de keuken van bijna 14 m2. De keuken isingericht met toestellen, ze zijn iets ouder, maar nog te gebruiken als je niet plant om meteen te renoveren! Het fijne aan de keuken is de aansluitende veranda. Een zalige plek om in de koudere maanden ook te kunnen genieten van de tuin. De tuin van de woning is 330 m2 groot. Zo heb je de ruimte, maar blijft het toch onderhoudsvriendelijk!

Op de bovenverdieping vind je vier slaapkamers terug van respectievelijk 9 m2, 18,15 m2, 13,86 m2 en 12,21 m2 groot. Ook op de kamers boven geniet je van een zalige lichtinval. De woning beschikt over een zolder van 30 m2 groot (uitbreiding is dus mogelijk!). Bovendien vind je in deze woonst ook een kelder terug van 64 m2 groot. Zo heb je opbergplek genoeg! Je kan hier ook twee auto's parkeren

Get in touch