House for sale

3 bedrooms 167 square meters

Immoweb code : 7800686
Immoweb code : 7800686

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
167 square meters livable space
2158 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een fijne woning met een knappe tuin? Deze woning kreeg een paar jaar geleden een hele make-over. De typische jaren ’60 look aan de buitenkant staat in contrast met het moderne interieur van de woonst: nieuwe deuren, nieuw likje verf, nieuwe ramen, nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe isolatie, ... .

Je komt binnen in een ruime hal, links wandel je in een zalige leefruimte. Deze heeft een L-vorm, waardoor je leuke hoekjes kan inrichten. De open haard op gas in het midden zorgt voor een warme en gezellige touch! In totaal meet de woonkamer 35 m2 groot. Achter de living vind je de keuken terug met een oppervlakte van 10,14 m2, ook deze is vernieuwd. Het langwerpige raam boven de lavabo zorgt voor een fijne lichtinval in de keuken. Achter de keuken vind je een zeer ruime bergruimte. Deze is voorzien van knappe inbouwkasten in dezelfde stijl als in de keuken. Zo heb je meer dan plek genoeg om voorraad, poetsspullen, gezelschapsspelletjes, ... op te ruimen.

De woning is volledig gelijkvloers, aan de rechterkant en de achterkant vind je het nachtgedeelte. Je beschikt over drie ruime slaapkamers van respectievelijk 13,7 m2, 14,4 m2 en 16,3 m2 groot. Ze genieten van knappe raampartijen, maar telkens met rolluiken! Ideaal voor een zalige nachtrust. Bovendien genieten alle ramen van de woning van rolluiken. De badkamer van deze woonst beschikt over een

Get in touch