House for sale

4 bedrooms 176 square meters

Immoweb code : 7803749
Immoweb code : 7803749

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
176 square meters livable space
561 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een halfopen woning om met jouw gezinnetje te gaan wonen? In Heusden-Zolder, in de Oudstrijderslaan vind je een fijne woning terug. Deze woning ligt in een rustig straatje (waar je alleen komt als je er woont) en heeft maar liefst vier slaapkamers én een inpandige garage. Bovendien geniet je hier van een fijn tuintje, waar de kindjes fijn kunnen spelen.

De woning werd gebouwd in 1967. Dat betekent dat deze woning er momenteel wat verouderd uit ziet, maar deze is wel perfect instapklaar. Op termijn zal er wat opgefrist moeten worden.

Je komt binnen in de inkomhal metgastentoilet. Links vind je de leefruimte van zo'n 21,6 m2 groot. De grote ramen zorgen voor een aangename lichtinval. Achter de woonkamer vind je de keuken terug, deze heeft een fijn uitzicht op de veranda en de tuin. Aansluitend aan de keuken vind je een bergruimte terug, alsook een douche. De veranda van de woning is een zeer aangename plek. Je kan hier een speelruimte van maken, een eetkamer of bureau. Aansluitend aan de veranda vind je buiten een terras van 15 m2 groot. De tuin van de woning is 324 m2 groot. Dat is een fijne oppervlakte: groot genoeg voor de kinderen om te spelen en klein genoeg voor de ouders voor gemakkelijk onderhoud. De inpandige garage van de woning is 24 m2 groot en ruim genoeg voor een wagen en heel wat

Get in touch