House for sale

429900€

4 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11333241
Immoweb code : 11333241

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
300 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen in een aangename en rustige woonwijk, op korte loopafstand van het Fort VIII en het Park Sorghvliedt. Het huis profiteert van een gunstige ligging nabij het openbaar vervoer en belangrijke toegangswegen, waaronder de Antwerpse Ring, E19 en de A12.

Bij binnenkomst via de gang met gastentoilet en toegang tot de kelder betreed je de ruime en lichte leefruimte op de begane grond, voorzien van een open vernieuwde keuken. Via een tuindeur kom je in de tuin, die ook bereikbaar is via de zij-ingang. Aan de achterzijde van het perceel is een degelijke en praktische garage te vinden, maar er is ook ruimte op de oprit voor wel drie auto's.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een zeer ruime badkamer en een handige wasruimte. De afgewerkte zolder herbergt twee slaapkamers en een polyvalente ruimte die dienst kan doen als speelplek, bureau of hobbykamer. En tot slot, de woning beschikt over groenestroomcertificaten met een terugdraaiende teller, wat resulteert in een jaarlijkse opbrengst tussen 1050 en 1400 euro (350 euro per 1000 kWh).

Troeven:

- Locatie
- Instapklaar
- 4 Parkeerplaatsen (oprit + garage)
- Ruime leefruimte met open keuken
- Elektriciteit conform
- Groenestroomcertificaten tot 2030
- Lichtrijke halfopen bebouwing
- Vernieuwde keuken

Voor meer informatie kunt u terecht bij Area Partners.
[email protected] of 03/ 284

Get in touch