House for sale

535000€

3 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 11372475
Immoweb code : 11372475

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
201 square meters livable space
630 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmant huis met 3 slaapkamers en tuin te Hoboken

Ligging: Aan de Herenpolderlaan in Hoboken vinden we deze charmante open bebouwing te koop. Het huis is gelegen in een rustige en doodlopende residentiële wijk in Polderstad, pal aan de Hobokense Polders. Winkels, scholen, openbaar vervoer en het centrum van Hoboken bevinden zich in de nabije omgeving.

Omschrijving: Het huis werd goed onderhouden en kan hier en daar wel wat opfrissing gebruiken. Door het behoudt van authentieke elementen, kan je hier in no time een pareltje van maken!

Gelijkvloers: Inkomhal, leef- en eetruimte met open haard, keuken, toilet en ruime tuin met west oriëntatie. Bijkomende troef: rechtstreekse toegang naar de wandeldlijk van de Hobokense Polders.
Eerste verdieping: Ruime overloop, 3 slaapkamers en twee badkamers
Zolder

Bijzonderheden:
- charmante open bebouwing
- rustige en groene woonwijk
- oprit met inpandige garage
- P-score B, G-score A
- bewoonbare oppervlakte cfr. EPC

Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in Hoboken? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch