House for sale

220000€

3 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 11004169
Immoweb code : 11004169

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
196 square meters livable space
707 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te renoveren vrijstaande woning is gelegen op mooi west-georiënteerd perceel van 7a07ca, langs de Romershovenstraat ter hoogte van nummer 67. Romershoven is een aantrekkelijke landelijke deelgemeente van Hoeselt, waar het zeer aangenaam om wonen is en waar iedereen iedereen nog kent. De laatste jaren is deze locatie zeer gegeerd onder meer voor de mooie groene omgeving en de rust, hetgeen men kan zien aan tal van mooie woningen en reeds gerenoveerde hoeves die hier het straatbeeld kenmerken.
De zone achter de woning heeft de bestemming 'landbouwgebieden' gekregen, zodat bebouwing hier is uitgesloten. De rust en het vrije wijdzicht op de achterliggende groene omgeving zal hier voor de koper bewaard blijven.
Het centrum van Hoeselt met onder meer de oprit E313 ligt op een tweetal kilometer verder. Het centrum van Bilzen treft men op een zestal kilometer. Diepenbeek bereikt men na een zevental kilometer rijden.

Het perceel gelegen rechts van de woning - met daarop de af te breken stalling - wordt op heden te koop aangeboden als zijnde een perceel bouwgrond bestemd voor halfopen bebouwing, met de limiet te nemen op 4 meter afstand vanaf de linker gevel van deze woning.

Indeling:
- GELIJKVLOERS
inkom met trap, ruime woonkamer met aanpalende keuken, badkamer, gang naar de inkom in de zijgevel, wasplaats, bergruimtes met CV en trap naar de zolderverdieping gelegen boven de achterbouw. WC.
- VERDIEPING
nachthal, 1ste en 2de slaapkamer, 3de slaapkamer met badkamer.
- ZOLDE

Get in touch