House for sale

449000€

4 bedrooms 283 square meters

Immoweb code : 11123142
Immoweb code : 11123142

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
283 square meters livable space
1610 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime en zeer degelijke vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 283 m² is gelegen langs de Herenveldstraat ter hoogte van nummer 20, op een uitgestrekt perceel van maar liefst 16a10ca. Deze straat geeft uit op de Parkstraat, één van de mooiere residentiële straten in Hoeselt, waar men voornamelijk mooie open bebouwingen aantreft.
In deze aantrekkelijke en bloeiende gemeente, die de laatste jaren een zeer gunstige evolutie kent op gebied van ontwikkeling, is het aangenaam, rustig en gemoedelijk om wonen - én vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft vlakbij.
Op slechts een kilometer van de woning vindt men al het gezellige dorpsplein met daarrond bakkers, een kwaliteitsslager, banken, een apotheker, gezellige eetzaakjes,.. Supermarkten zijn vlakbij. Omliggende steden en zoals Hasselt zijn vlot bereikbaar, met de op- en afrit van de E313 op minder dan een kilometer.

De woning werd opgericht in 2001 en werd door de eigenaar netjes opgefrist en verbeterd, zodat de koper hier snel zal kunnen inhuizen, zonder dat dringende werken aan de orde zijn. De woning telt op heden drie ruime afgewerkte slaapkamers op de 1ste verdieping. Kroostrijke (nieuw samengestgelde) gezinnen met nood aan meerdere slaapkamers zullen hier voldoende mogelijkheden vinden om een vierde of vijfde slaakamer bij in te richten, te danken aan onder meer de reeds aanwezige voorzieningen voor het plaatsen van een vaste trap, sanitair en elektriciteit.

INDELING:
- gelijkvloers:
ink

Get in touch