House for sale

359000€

3 bedrooms 208 square meters

Immoweb code : 11320483
Immoweb code : 11320483

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
208 square meters livable space
2024 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze bijzonder karaktervolle vrijstaande woning is gelegen langs de Romerhsovenstraat ter hoogte van nummer 83, op een prachtig perceel van 20a 24ca. Romershoven is een aantrekkelijke landelijke deelgemeente van Hoeselt, waar het zeer aangenaam om wonen is en waar iedereen iedereen nog kent. De laatste jaren is deze locatie zeer gegeerd onder meer voor de mooie groene omgeving en de rust, hetgeen men kan zien aan tal van mooie woningen en reeds gerenoveerde hoeves die hier het straatbeeld kenmerken.
De zone achter dit eigendom heeft de bestemming 'landschappelijk waardevolle gebieden' gekregen, zodat men hier gargarandeerd zal kunnen blijven genieten van de rust en het mooie verzicht op de vallei van de Winterbeek.
Een drietal kilometer verder vindt men het centrum van Hoeselt, met tal van winkels, supermarkten, dokters,.. en de oprit E313.

De oorspronkelijke woning werd gebouwd tussen de jaren 1900 en 1930, maar werd thans door de huidige eigenaars quasi volledig heropgebouwd omstreeks 1983 - vertrekkende van de bestaande typerende voorgevel. De staat is zeer goed door voortdurend uitstekend onderhoud en renovaties waar nodig, zoals bijvoorbeeld de volledige vernieuwing van het dak (2000), de recent vernieuwde ramen (2015) en badkamer (2013).
Onlangs nog werd een regularisatievergunning bekomen zodat de koper zekerheid kan gegeven worden over de stedenbouwkundige toestand.

INDELING:
WONING

-gelijkvloers:
De inrit onder de pergola geeft toegang tot de netjes aangeleg

Get in touch