House for sale

535000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11134330
Immoweb code : 11134330

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
364 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op een gunstige locatie gelegen, ruime BEN-nieuwbouwwoning (GBB) met een prachtig uitzicht over de velden.
De stijlvolle en tijdloze architectuur en kwalitatieve afwerking in combinatie met de energiebewuste uitvoering verzekeren U een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.
We betreden de woning langs de inkomhal met vestiairehoek, welke ons toegang geeft tot de garage (met geautomatiseerde poort), het gastentoilet en de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken. Langs de leefruimte heeft men toegang tot de tuin met terras.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal ons toegang tot de badkamer, een toilet en drie volwaardige slaapkamers.
Tenslotte beschikt de woning ook nog over een nog verder in te richten zolderverdieping, alwaar de nutsvoorzieningen reeds toekomen en de chape- en bezettingswerken al uitgevoerd zijn. Deze zolderverdieping, bereikbaar langs een vaste trap, kan dan later door de koper zelf ingericht worden naar keuze.
Deze woning kan U nog laten afwerken naar eigen keuze. Lastenboek? Check mijn website.
Oplevering wordt verwacht voor het bouwverlof van juli 2024.
Het betreft hier de verkoop van een nieuwbouwwoning, welke geschiedt onder het BTW-stelsel. Indien U als koper beantwoordt aan de voorwaarden ter zake, dan kan deze verkoop geschieden aan het BTW-tarief van zes procent (6%). Ik bekijk dit graag even met U.
Interesse? Wel, ik spreek graag een keer ter plaa

Get in touch