House for sale

* 399000€

3 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 11092777
Immoweb code : 11092777
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
243 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij Beukenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het gezellige Hofstade, een charmante deelgemeente van Aalst. Deze toplocatie combineert de bereikbaarheid van Hofstade met rust en natuur, waardoor u het beste van beide werelden kunt ervaren. Dit prachtige project bestaat uit 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gekenmerkt door een tijdloze architectuur.

Elke woning is ontworpen met het oog op comfort en ruimte. Er worden 3 ruime slaapkamers en een volledig naar wens in te richten zolderverdieping voorzien, zo bieden de woningen alle ruimte. Deze woning wordt casco aangeboden om hem volledig naar eigen stijl en wens af te kunnen werken.

Elke woning beschikt overeen privétuin die ook langs achteren te bereiken is, een (fietsen)berging en een parkeerplaats waardoor het dagelijkse leven moeiteloos en georganiseerd verloopt.

Indeling Lot 3:
GLV: Je betreedt de woning via de inkom met apart toilet, van hieruit wandel je binnen in de ruime woonkamer (51m²) met open keuken. Een berging is voorzien om ter extra bergruimte. Vanuit de woonkamer wandel je rechtstreeks de tuin met terras (22m²) binnen. 

1eV: De eerste verdieping geeft via de nachthal toegang tot 3 slaapkamers (15m², 12m², 12m²) een ruime badkamer (8m²) en een apart toilet. 
2eV: Via een vaste zoldertrap wandel je naar de zolder (49m²) waarbij de mogelijkheid bestaat om er 2 slaapkamers van te maken. 

Zie jij jezelf hier al thuiskom

Get in touch