House for sale

659000€

5 bedrooms 350 square meters

Immoweb code : 11260810
Immoweb code : 11260810

Overview

5 bedrooms
350 square meters livable space
702 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Immo3000 heeft 2 kersverse, zuid-georiënteerde, bouwloten te koop op een super locatie aan de voet van de Kesselberg in Holsbeek (100m van Kessel-Lo). De bouwloten bestaan uit 2 percelen van elk meer dan 7 are en bieden beiden de kans op het bouwen van een grote half-open woning van meer dan 350 m² bewoonbaar. De indicatieve renders geven een goed beeld van het maximale bouwvolume. Keuze tussen zadeldak of plat dak.

De locatie van deze bouwloten is superieur. Alle faciliteiten zoals scholen, bakkers, winkels, ontspanning etc op een boogscheut. Oprit van de autostrade op minder dan 1km. Het provinciaal domein op 10min fietsen en centrum Leuven op een klein kwartier. Maar toch in het groen met de Kesselberg in de tuin!

Deze grond kan aangekocht worden als zuiver bouwgrond of met constructie (sleutel op de deur) in samenwerking met één van onze vaste bouwpartners.

What's in it for you?
Ruime keuze aan kwalitatieve materialen (keuze tussen een 30tal gevelstenen en vloeren, 15 kleuren voor de raamprofielen buitenkant), ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas of warmtepomp, 2 trappen in beuk of rubberwood, keuken met toestellen van Whirlpool tot Siemens en dit alles gecombineerd met een hoge isolatie (E-peil -20).

Deze nieuwbouw kan zowel ruwbouw winddicht aangekocht worden als volledig afgewerkt.

Voor de instapklare versie betaal je 788.000 euro ALL-IN (incl BTW, registratie, notaris, ... ) :

- Constructie = €372.210 excl 21% BTW (incl architect, EPB, veilig

Get in touch