House for sale

205000€

4 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11314294
Immoweb code : 11314294

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
838 square meters of land

Description

House For Sale

Deze centraal gelegen woning in centrum Hooglede bevindt zich in een rustige straat in de nabije omgeving van winkels, scholen en de E403. Het pand is vlot bereikbaar via openbaar vervoer of invalswegen.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal. Daarnaast komt u in de lichtrijke living met toegang tot een extra livingruimte . De living geeft directe toegang tot de keuken. De keuken beschikt over kookvuur, dampkap, oven. Via de keuken komen we in de wasruimte met toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over douche, bad en lavabo. Een bijkomend voordeel is de aanwezigheid van de kelder, perfect voor extra opslagmogelijkheid.

Op de eerste verdieping vinden we vier ruime slaapkamers. Verder vinden we de zolder terug met vaste trap en tal van mogelijkheden.

Buiten de woning is er een zeer ruime garage aanwezig met tal van mogelijkheden door zijn oppervlakte. Naast de garage is er nog een polyvalente ruimte en zijn er verschillende tuinhuizen aanwezig. Verder beschikt de woning over een regenwaterput, prachtige binnenkoer en een prachtige tuin. De grootste troef is ongetwijfeld de perceeloppervlakte van 838 m², in het centrum van Hooglede.

Mis deze kans niet en plan snel een bezoek in om het potentieel van deze woning zelf te ervaren.

Troeven
*4 slaapkamers
*Centrum Hooglede
*Perceel 838 m²


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: …

Get in touch