House for sale

595000€

2 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 11298683
Immoweb code : 11298683

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
1793 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. De Herebaan-West is een welbekende straat in Houthalen door zijn vlotte bereikbaarheid en uitstraling.

De leefruimte is sinds de verbouwing volledig opengetrokken maar kan nog steeds onderverdeeld worden in drie ruimtes. Aan de voorkant bevindt zich de zithoek, hier voelt u een warme en uitnodigende sfeer dankzij de nieuw geïnstalleerde haard. Verder, de eethoek die toegang biedt tot de keuken. Het achterste gedeelte van de leefruimte is een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden naar eigen wens. De volledig geïnstalleerde keuken, in landelijke stijl, is afgewerkt met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Verder op de gelijkvloerse verdieping is er een wasplaats met technische ruimte en een apart toilet.
Op de verdieping kan u via de nachthal de beide slaapkamers, de badkamer en een toilet terugvinden.

De tuin wordt omarmt met een oase van groen dankzij de vele bomen en beplantingen. In de zomer kan u genieten van het zwembad, verwarmd met een warmtepomp die werkt op de zonnepanelen.
Verder bieden de bijgebouwen vele mogelijkheden voor diegene met een vrij beroep. Het is ook mogelijk om hiervan gebruik te maken als slaapkamer.
Er is een afgesloten garage met twee elektrische poorten waar voorzieningen aanwezig zijn voor een laadpaal. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch