House for sale

339000€

1 bedroom 159 square meters

Immoweb code : 11197004
Immoweb code : 11197004

Overview

1 bedroom
159 square meters livable space
250 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze bel-étage woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 159 m2 is gelegen op een perceel van 250 m2 . De woonst is een puntenpakker wat de ligging betreft. Op wandelafstand van het centrum van de Hove én openbaar vervoer op 200 meter (station Hove en verscheidene bushaltes) en gelegen over een parkje. De betegelde inkomhal met ingewerkte kast is best ruim (circa 11 m2) . Vooraan de straatzijde een garage/berging (25,7 m²) met houten poort, achterin voorts nog drie (berg-) ruimtes verbonden door een apart gangetje.Via de houten trap komen we op de 1e verdieping met volgende indeling: een overloop, apart toilet, zeer lichte woonkamer (32 m2) met zicht op een groen parkje. Aansluitend de keuken met kookvuur (inductie), dubbele inox spoelbak, afzuigkap en vaatwasmachine. De keuken geeft dan weer uit op een balkon met zicht op de tuin.
Vertrekken we terug vanuit de overloop dan zijn er nog drie ruimtes die we ontbreken, m.n.: een kleine berging, de slaapkamer achterin en een badkamer met douche, lavabo met badkamerkastje en een ingewerkte kastenwand. Hier tevens plaats voor droogkast en wasmachine.
We toppen af met circa 164 m2 zuid-oost tuin met tuinberging.
Wat het EPC betreft is de score al behoorlijk ( net C-label, dus geen renovatieverplichting ).Dak werd geïsoleerd in 2015, de woning wordt verwarmd op gas (HR-ketel).

Get in touch