House for sale

439000€

4 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 11265765
Immoweb code : 11265765

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
270 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Centrum Hove, op wandelafstand van winkels, bakkers, restaurants en prima scholen. Tegelijk in de directe nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke invalswegen tussen Brussel, Mechelen en Antwerpen, het leven is hier praktisch en aangenaam.

De woning, die bovendien asbestveilig is geniet van een uitstekend EPC met label B.

Bij het binnenkomen ervaart u meteen een gevoel van ruimte dankzij de hoge plafonds. Dankzij de lichtkoepel vult de woonkamer en leef-keuken zich met natuurlijk daglicht. Aan opbergruimte is in de keuken met kookeiland geen gebrek, ook treft u aanpalend nog een handige bijkeuken met wasplaats. Verder treffen we op het gelijkvloers ook een aparte toiletruimte en de badkamer dewelke is voorzien van dubbele wastafel, ruim hoekbad en inloopdouche. De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers en een apart toilet op de hal. Verder naar de tweede verdieping treffen we nog een grote ruimte aan die kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers, en apart toilet. Bovendien is er nog een mogelijkheid om een extra douchekamer te voorzien. Tot slot is er nog een ruime kelder (40m²) en bergzolder ter beschikking. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken wat mooi meegenomen is.

De gezellige ZW-georiënteerd stadstuin is de kers op de taart!

Kortom treft u hier een centraal gelegen, gerenoveerde burgerwoning met uitstekend EPC die absoluut het bezoeken waard is.

Get in touch