House for sale

4 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 11016612
Immoweb code : 11016612

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
188 square meters livable space
237 square meters of land

Description

Perfect instapklare woning in het hart van Izegem

De locatie van deze instapklare woning is een troef op zich. Izegem is gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot steden zoals Kortrijk, Roeselare, ... Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen in de nabijheid, waardoor het dagelijkse leven handig en stressvrij wordt.

Zodra je de voordeur opent, betreed je een oase van comfort en stijl. De ruime woonkamer straalt warmte uit, en de natuurlijke lichtinval zorgt voor een uitnodigende sfeer. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te bereiden.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, ideaal voor gezinnen of diegenen die ruimte nodig hebben voor gasten of een thuiskantoor. De badkamer is volledig uitgerust en biedt een plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de aangelegde tuin. Hier kun je genieten van de frisse lucht, barbecuefeestjes organiseren of gewoon ontspannen in je eigen groene oase. De tuin biedt ook tal van mogelijkheden voor tuinliefhebbers om hun passie te uiten en te genieten van de natuur.

Neem deze kans om het leven in Izegem te omarmen en deze prachtige instapklare woning te betrekken. Je hoeft alleen je koffers te pakken en de deur te openen naar jouw nieuwe thuis.

Troeven
*Instapklaar
*Rustig en centrale ligging
*Veel natuurlijk lichtinval


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit:neen…

Get in touch