House for sale

289000€

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11025039
Immoweb code : 11025039

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
418 square meters of land

Description

Ruime woning met zeer praktische loods te Izegem

Bent u op zoek naar een woning waarin u uw eigen stempel kunt drukken? Dan is deze topper misschien wel een buitenkans om uw dromen waar te maken. Deze eigendom biedt een veelbelovende basis voor zowel wonen als ondernemen, en u krijgt de vrijheid om het geheel naar uw eigen wensen af te werken.

De verder af te werken woning is voorzien van een ruime inkomhal met bureauruimte (mogelijkheid tot slaapkamer). Verder is er een zeer ruime leefruimte en open keuken, met een overvloed aan natuurlijk lichtinval. De wasruimte met extra badkamer is een unicum in zijn segment richting comfort.

De eerste en tweede verdieping werden reeds volledig onderhanden genomen in een moderne strakke afwerking.

Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig, een ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Verder is er ook een apart toilet.

De master bedroom is voorzien van ingebouwde kasten en sfeerverlichting.

De zolderverdieping werd onderhanden genomen en gemetamorfoseerd in een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten.

De aangrenzende loods met sectionaalpoort, ideaal voor ondernemers of hobbyisten die behoefte hebben aan extra ruimte. Deze loods kan worden aangepast aan verschillende behoeften, variërend van opslagruimte tot een werkplaats voor ambachtelijke projecten.

Grijp deze unieke kans om een woning en loods volgens uw eigen visie af te werken en aan te passen. Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over dit boeiende project. Uw dr…

Get in touch