House for sale

127000€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11274168
Immoweb code : 11274168

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
175 square meters of land

Description

Renovatieproject: Charmante woning in Izegem

Betreed een wereld van onbegrensde mogelijkheden met deze renovatiekans in het hart van Izegem. Gelegen in een rustige straat, biedt deze woning een unieke gelegenheid om uw droomhuis te creëren, op maat gemaakt naar uw eigen smaak en stijl.

Stap binnen en ontdek een ruim interieur dat wacht om nieuw leven ingeblazen te worden. Met een oppervlakte van 166m2, biedt dit pand voldoende ruimte voor creativiteit en innovatie.

De renovatie is een kans om uw visie tot leven te brengen. Van het herontwerpen van de lay-out tot het toevoegen van moderne voorzieningen, elke stap van het proces stelt u in staat om uw stempel te drukken op deze bijzondere woning. Of u nu droomt van een open keuken met een kookeiland, een gezellige woonkamer met een open haard, of een weelderige tuin met een terras, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met zijn centrale ligging in Izegem geniet u van alle voordelen van het stadsleven binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen liggen allemaal op een steenworp afstand, waardoor u het beste van beide werelden krijgt: de rust van een woonwijk en de levendigheid van de stad.

Grijp deze unieke kans om uw droomhuis te realiseren en transformeer deze te renoveren woning in Izegem tot een ware oase van comfort en elegantie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Troeven
*Centrale ligging
*Ruime bruikbare oppervlakte
*Uitweg achteraan
*Mogelijkheid garage


1) Stedenbouwkundige bestemming
W…

Get in touch