House for sale

289000€

2 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 11310388
Immoweb code : 11310388

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
124 square meters livable space
164 square meters of land

Description

Onlangs gerenoveerde woning in centrum Izegem met uitweg

Recent gerenoveerde woning nabij centrum Izegem.

Deze prachtig gerenoveerde stadswoning is gelegen in het bruisende Izegem, op een perceel van 164m². De centrale ligging nabij scholen, winkels en het openbaar vervoer maakt dit een ideale plek om te wonen.

Bij binnenkomst word je begroet door de inkomhal met een handig gastentoilet. De lichtrijke leefruimte, naadloos verbonden met de volledig geïnstalleerde open keuken, vormt het hart van de woning. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast, diepvries, kookplaat met ingebouwde dampkap en microgolfoven. Van hieruit heb je directe toegang tot het ruime terras en de prachtig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een luxueuze badkamer, met badkamermeubel voorzien van dubbele wastafel, een tweede toilet, inloopdouche en ingebouwde kasten. Op de eerste verdieping bevindt zich eveneens een slaapkamer, uitgerust met elektrische rolluiken.
De tweede verdieping voorziet een tweede slaapkamer met aansluitende een dressing.

Langs de achterzijde van de tuin is er bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport die toegankelijk is via een uitweg.

Deze instapklare rijwoning heeft alles wat je nodig hebt voor een modern stadsleven, met luxe-afwerking en een gunstige ligging. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] of via 0471 45 29 95 voor meer informatie of een bezoek.

Troeven
*Gunstig EPC-label B
*Volled…

Get in touch