House for sale

395000€

4 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 11235342
Immoweb code : 11235342

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
164 square meters livable space
160 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning (GBB) met vier slaapkamers en twee badkamers. Gunstig energielabel (B).
We betreden de woning langs de inkomhal (met gastentoilet), welke ons vervolgens toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte. Deze biedt U voldoende plaats voor een gezellige zithoek en een eetkamer.
Aansluitend aan de leefruimte vinden we dan de volledig uitgeruste, eveneens zeer lichtrijke leefkeuken. Deze is voorzien van voldoende kastruimte en een hele reeks toestellen, zoals kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser en koelkast. Verder rest er hier nog voldoende ruimte voor een gezellige ontbijthoek. Achter de keuken vinden we ook nog een ruime berging met de installatie van de centrale verwarming en de voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
Via de leefkeuken hebben we toegang tot het terras en de tuin, alwaar het ongetwijfeld rustig en aangenaam vertoeven is. Ook de toegang naar de (droge) kelder vinden we in de leefkeuken.
Op de eerste verdieping beschikt de woning over twee slaapkamers, een badkamer [met meubel (dubbel), spiegel, toilet en douche] en een bureauruimte. Ook voor een thuiskantoor heeft U hier dus de nodige ruimte.
Tenslotte vinden we ook op de tweede verdieping twee slaapkamers, evenals een badkamer [met meubel (dubbel), spiegel, toilet en douche] terug. Ook de ruime overloop biedt hier nog mogelijkheden.
Is uw interesse gewekt? Wel, contacteer mij om een bezoek in te plannen. Mail ([email protected]

Get in touch