House for sale

399000€

3 bedrooms 174 square meters

Immoweb code : 10919274
Immoweb code : 10919274

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
174 square meters livable space
707 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze vrijstaande woning op een zuidgericht perceel van 707m2 heeft een zeer gunstige ligging, vlot bereikbaar nabij het centrum van Lichtaart. Gelegen in de groene Kempen mét een vlotte verbinding met de E34/E313 en omliggende steden.
Deze charmante en praktisch ingerichte woning biedt op de gelijkvloers een ruime inkomhal, die toegang biedt tot de bovenverdieping, alsook de leefruimte met airco (eetkamer en living). Via deze leefruimte heeft u toegang tot een gezellige veranda met grote raampartijen, waarbij elektrische zonnewering voorzien is.
De gerenoveerde keuken is voorzien van alle moderne toestellen en de nodige kastruimte, alsook een praktisch ingerichte berging. Aansluitend beschikt de woning over een ruime hal en wasplaats met ingemaakte kasten. Tevens vinden we hier ook een gerenoveerde badkamer met toilet en douche.
Op de eerste verdieping kan u drie, tot mogelijk vier slaapkamers terugvinden, waarvan één met ingemaakte kasten en airco. De tweede badkamer is op deze verdieping voorzien van een toilet, wastafel en een ligbad.
De ruime bergzolder kan betreden worden dankzij een luik in het plafond.
Aan deze woning met zonnepanelen bevindt zich een grote, aangelegde en omheinde tuin, een ruim overdekt terras en een dubbele garage met verdieping.
Kortom, een interessante, rustig gelegen woning op een prachtig perceel.

Get in touch