House for sale

479000€

3 bedrooms 176 square meters

Immoweb code : 11356068
Immoweb code : 11356068

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
176 square meters livable space
650 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gerenoveerde woning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 176 m² (exl. zolder en kelder) heeft een geweldige ligging in centrum Kasterlee.
Totale grondopp. 650 m²
Indeling: gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, bureauruimte/speelkamer (kan eventueel ook dienen als slaapkamer), volledig geïnstalleerde keuken voorzien van; SMEG 6 pits gasfornuis met oven, dampkap, Amerikaanse koelkast met diepvries, vaatwasser en ingemaakte kasten met onderaan schuiven. Achter de keuken bevindt zich nog een zeer ruime berging van 16 m². De volledige benedenverdieping werd voorzien van kwaliteitsvolle tegelvloer. 1e verdieping: hal en 3 slaapkamers (13 m², 11 m² en 8 m² ) voorzien van eenzelfde laminaatvloer, badkamer voorzien van; badkamermeubel met dubbele wastafel, extra badkamerkast, halfvrijstaand bad en een inloopdouche.
De woning beschikt eveneens van een zolder, droge kelder en een zeer ruim magazijn van ca 110 m². De oprit is extra breed gemaakt en ook de poort van het magazijn heeft een hoogte van 2,85m. Zonnepanelen+ thuisbatterij aanwezig.
De tuin is zuidoost georiënteerd met achteraan een overdekt terras. Het perceel kan eveneens via de Kapelstraat betreden worden via een poortje in de schutting achteraan.
Renovaties: nieuwe loodgieterij (riolering, gasketel, radiators,… ), elektriciteit, bezetting, ramen en deuren, vloer, keuken, badkamer,.. 2020-2021. Oprit, elektrische poorten, zonnepanelen en thuisbatterij, nieuw zadeldak + isolatie, ramen en dak magazijn,.. 2022.

Get in touch