House for sale

449000€

3 bedrooms 215 square meters

Immoweb code : 11213657
Immoweb code : 11213657

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
215 square meters livable space
2512 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Mooie instapklare woning, 3 slpks, tuin, garage, opp 25a 12c

Sorry, there is no English translation. Mooie ruime open bebouwing met tuin, gebouwd in 1991, zeer goed onderhouden, in de periode van 2008-2023 werden een aantal opfris- en verbeteringswerken uitgevoerd zoals de plaatsing van zonnepanelen (18 stuks), veranda, CV-ketel, zonneboiler, thuisbatterijen (3stuks) en een sectionaal poort. Het gelijkvloers omvat een mooie inkomhal, een gastentoilet, een lichtrijke woonkamer, een eetplaats (met airco), een mooie veranda met uitzicht en toegang tot het terras en de tuin, een ruime ingerichte keuken, een tweede inkomhal langs de rechter zijgevel met aansluitend een ruime bureau (optie zelfstandig beroep).

De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie grote slaapkamers met airco (warm en koud), een berging, een apart toilet en een ruime badkamer. Een praktische kelder onderverdeeld in een traphal, twee kelderruimtes, een garage van ca. 40 m2 en een wasplaats met een inloopdouche.
De grote tuin is kindvriendelijk, verzorgd, volledig omheind, ideaal voor het grazen van dieren, tevens een panoramisch uitzicht op de achterliggende natuur en omgeving, een gezellig terras, meerdere parkeerplaatsen.

Deze instapklare woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca 320 m2, met de mogelijkheid tot het uitoefenen van een vrij beroep. Een absolute aanrader om dit huis te komen bezichtigen! Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

EPC 189 - VG-AG-GMO-GVKR-VV- Zonevreemde woning - Meer info en

Get in touch