House for sale

260600€

3 bedrooms

Immoweb code : 10716535
Immoweb code : 10716535

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Woonmaatschappij Vlaamse Ardennen biedt 2 sociale nieuwbouw woningen te koop aan. Het betreft lot 1 en lot 7 van project Rosalinde. De prijzen bedragen respectievelijk 278.386,67 EUR en 311.595,77 EUR INCLUSIEF btw.

De sociale koper moet aan een aantal voorwaarden voldoen en geniet ook van een aantal voordelen, zoals een vrijstelling van alle registratierechten, een verlaagd btw tarief en een korting op de prijs van de woning. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen.

De woningen hebben op het gelijkvloers een inkomhal - leefruimte - keuken - berging - toilet. Op de eerste verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers - berging met ventilatiesysteem - badkamer met bad/douche en toilet. Achter de tuin vinden we nog 2 private parkeerplaatsen en een tuinberging per woning, deze maken deel uit van het perceel.

De binnendeuren en het sanitair (toiletten, wastafels, spiegels) worden nog geplaatst, daarna worden de woningen in deze staat verkocht (zonder keuken en zonder vloeren).
Eventueel kan er een voordelige lening worden afgesloten voor de aankoop van deze woningen, alsook kan er bijgeleend worden voor de verdere afwerking van de woning (100%).

Voor meer informatie kan u contact opnemen met [email protected] of 055 23 07 50.


Get in touch