House for sale

Make an offer starting from

5 bedrooms 350 square meters

Immoweb code : 8863452
Immoweb code : 8863452

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
350 square meters livable space
3309 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VANAF 525.000 EURO!!!
Tussen de heuvels van de Vlaamse Ardennen in het pittoreske Zulzeke zit deze op te blinken diamant verstopt. Deze hoeve heeft in 1986 reeds een renovatie ondergaan. Daarbij werd gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals natuursteen, eiken balken, meranti hout,…. De woning heeft enige tijd dienst gedaan als tweewoonst maar kan uiteraard ook als eengezinswoning gebruikt worden.
Laat mij u even rondleiden. De hoeve omvat: Een uitnodigende inkomhal, een gezellige leefruimte van waaruit u de tuin in al zijn glorie kan bewonderen, een recent vernieuwde keuken, een badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping.Het tweede gedeelte van de woning omvat: Een leefruimte met aansluitend een keuken die nu dienst doet als wasplaats. Tevens zijn er twee gelijkvloerse kamers.
Uiteraard zijn er ook voldoende praktische ruimtes aanwezig zoals een garage, een zolder en verschillende bergruimtes.
Dankzij de verschillende bijgebouwen en de immense tuin met zonnige terrassen is dit een waar paradijs voor levensgenieters. Kom deze eigendom ontdekken en laat je verrassen door de prachtige ligging en de charme van dit exclusieve pand.

Get in touch