House for sale

5 bedrooms 287 square meters

Immoweb code : 7601243

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
287 square meters livable space
761 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een prachtige villa met veel lichtinval in pastoriestijl? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze villa werd in 2010 gebouwd en voelt nog als nieuw. Bovendien is de villa zeer ruim en geniet het van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 268 m2.

De inkomhal is groot en voorzien van een mooie stenen vloer. Op de benedenverdieping vind je een zalige leefruimte met een oppervlakte van 53 m2. Door de vele ramen geniet je van mooi licht naar binnen en prachtig zicht naar buiten. De woonkamer is ingericht in een L-vorm zodat je een salonhoekje en een eethoekje inricht. De aansluitingen voor de televisie zitten aan beide kanten, dus je kan letterlijk nog alle kanten op! De keuken van de woning vind je in verbinding met de leefruimte. Deze ziet er onberispelijk en nieuw uit. Bovendien geniet je hier van een tof kookeilandje met ontbijttafel. Via de keukendeur kan je naar de tuin. De tuin van de woning is onderhoudsvriendelijk ingericht met gazon en een tof terras! Aan de achterkant vind je ook de inrit voor de ondergrondse garage met ruimte voor drie wagens. Terug binnen vind je op het gelijkvloers nog een gastentoilet en een bureaukamer van bijna 14 m2 groot.

Op de eerste verdieping vind je alvast drie slaapkamers van respectievelijk 13,94 m2, 13,45 m2 en 13,26 m2 groot. De badkamer van deze slaapkamers is zeer groot en beschikt over

Get in touch