House for sale

420000€

3 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11337399
Immoweb code : 11337399

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
168 square meters livable space
783 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime woning met 3 slaapkamers gelegen op een perceel van 783m² in een rustige wijk!

Deze charmante woning bevindt zich in een autoluwe straat in een woonwijk van Koningshooikt. De toplocatie zorgt voor een gemakkelijke verbinding naar de omliggende gemeentes zoals Duffel, Lier en Heist-op-den-Berg.

Via de dubbele oprit komen we tot bij de voordeur van de woning. We komen binnen langs de ruime inkomhal met plaats voor vestiaire. Voorts vinden we de prachtige leefruimte dat geniet van aangenaam lichtinval dankzij de vele raampartijen.
De leefruimte met open keuken heeft een prachtig zicht op de tuin wat een rustgevende sfeer creëert.

Boven biedt deze woning drie comfortabele slaapkamers en een badkamer die is uitgerust met een douche in bad, dubbele wastafels en een toilet.

Buiten kunt u genieten van de prachtige zuid geörienteerde tuin. Aansluitende op de woning is er een pergola waar u in weer en wind gezellig kunt vertoeven.
Tot slot beschikt deze woning nog over een inpandige garage.

Kortom is deze woning een unieke kans! Kom deze woning ontdekken en plan snel een bezichtiging in!

m² cfr. EPC
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch