House for sale

548000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11372976
Immoweb code : 11372976

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
205 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige nieuwbouw is gelegen in een rustige wijk, nabij het centrum van Waarloos.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met toegang tot een apart gastentoilet. Als u verder doorloopt betreedt u de volledig ingerichte open keuken. Deze heeft alle voorzieningen en beschikt over voldoende opbergruimte. Aansluitend de ruime, lichte woonkamer die zicht biedt op de gezellige tuin (wordt voorzien van grasmatten en haag rondom). Ook is er een inpandige garage aanwezig met oprit.
Op de eerste verdieping vindt u vooraan een grote slaapkamer met dressing. Aan de achterzijde zijn nog 2 ruime kamers. Centraal een aangename badkamer met inloopdouche, ligbad, 2 wastafels en toilet.
Op de tweede verdieping vindt u vooraan nog een grote slaapkamer met mooie lichtinval. Ook is er aan de achterzijde nog een opbergruimte en technische ruimte aanwezig.
Het dak beschikt over 8 zonnepanelen. Overal is vloerverwarming met warmtepomp voorzien voor een aangename gevoelstemperatuur doorheen het hele huis.
Regenwaterrecuperatie is aanwezig voor toilet en buitenkraan.
De woning en grond kunnen volledig aangekocht worden aan 6% BTW indien dit uw enige woning is.

Een thuis in een rustige en kindvriendelijke buurt. Op korte afstand van supermarkt, school, openbaar vervoer en oprit E19 Rumst.

Get in touch