House for sale

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11444758
Immoweb code : 11444758

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
300 square meters of land

Description

Rijwoning

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een gezellige, volledig gerenoveerde woning op een gunstige locatie? Deze prachtige en energie vriendelijke woning in Kontich combineert hedendaags comfort met een rustige ligging, ondanks de nabijheid van winkels en voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren dankzij de ruime oprit, omringd door prachtig verzorgd groen dat een uitnodigende sfeer creëert.
Bij het betreden van de woning wordt u meteen verwelkomd door de ruimtelijke indeling. De openheid van de leefruimtes is direct voelbaar. De zithoek, eetkamer en keuken vloeien naadloos in elkaar over en bieden een harmonieuze leefomgeving die zich uitstrekt tot in de tuin. Deze zuidelijk georiënteerde tuin is een oase van rust waar u heerlijk kunt ontspannen bij mooi weer. De achteruitgang biedt bovendien de mogelijkheid om uw fiets te nemen zonder de woning te betreden.
De vide zorgt voor een open verbinding met de bovenverdieping, waardoor een gevoel van ruimte en licht wordt gecreëerd. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een ruime, inpandige garage, waar ook een praktische wasruimte is voorzien. Daarnaast is er een kleine, droge kelder bereikbaar via de garage, ideaal voor extra opslag.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een eigen dressing, wat een extra vleugje luxe toevoegt. De ruimte aan de vide is efficiënt benut als bureauruimte, pe

Get in touch