House for sale

€

4 bedrooms

Immoweb code : 10559023
Immoweb code : 10559023

Overview

4 bedrooms
1120 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij de Jan Mioenstraat 33, een woning in Kortemark die op zoek is naar zijn nieuwe eigenaar! Deze woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1.120 vierkante meter en biedt u alles wat u nodig heeft voor een rustig en gezellig leven.

Bij het betreden van deze woning vindt u op de gelijkvloerse verdieping een garage, voorplaats, leefruimte, inkomhal, keuken met dubbele spoelbak, kelder, berging en toilet. Deze ruimtes zijn perfect ingedeeld en bieden u alle nodige comfort en gezelligheid die u zoekt.

Op de verdieping vindt u nog vier slaapkamers, waarvan er één kan omgevormd worden tot een bureau of hobbykamer. Hierdoor heeft u meer dan genoeg ruimte voor uw hele gezin en eventuele gasten.

Maar deze woning biedt nog meer! De buitenomgeving is zeer landelijk gelegen en biedt u een oase van rust en groen. U kunt hier heerlijk ontspannen na een lange dag werken en genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast beschikt deze woning ook over een aparte garage waar u uw auto en andere spullen veilig kunt opbergen.

Kortom, het is de perfecte plek om te wonen. Comfort, stijl en gemak komen samen in deze prachtige woning. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Get in touch