House for sale

4 bedrooms 171 square meters

Immoweb code : 10817303
Immoweb code : 10817303

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
171 square meters livable space
559 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze alleenstaande woning in het rustige Zarren. Deze woning is centraal gelegen met op wandelafstand: nutsvoorzieningen, openbaar vervoer, restaurants, winkels en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de inkom met apart toilet, ideaal voor de gastvrijheid
De leefruimte is ruim en geniet van veel lichtinval en zicht op de landelijke tuin. Aansluitend is er een ingerichte keuken, perfect voor het klaarmaken van lekkere maaltijden! Daarnaast is er een bijhorende berging, zo is alles binnen handbereik. De veranda is zeer lichtrijk en een zalige plaats om te genieten met familie en vrienden.
De garage zorgt ervoor dat uw auto steeds droog en veilig gestationeerd staat.
Op het verdiep zijn er vier volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche.

Buiten vind je een prachtig aangelegde tuin, waar je kunt ontspannen en genieten van de mooie zomeravonden. Daarnaast is er een ruime oprit voorzien, ideaal voor het stationeren van meerdere auto's!

Warm geworden van deze woning met grootte tuin? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch