House for sale

3 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 10994192
Immoweb code : 10994192

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
164 square meters livable space
459 square meters of land
Available date : 04/15/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Spanjaardstraat 34, een rustige straat die het landelijke gevoel verbindt met het stadsleven van Kortemark. Hierbij vindt u supermarkten, restaurants, winkels, dokters en zoveel meer in de nabije omgeving.

De woning omvat een inkom met apart toilet. De lichtrijke en royale leefruimte loopt naadloos over in de eetplaats. Aansluitend is er een keuken voorzien van de nodige toestellen en zicht op de groene en zonnige tuin. De luxueuze badkamer is ingericht met een groot ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. Daarnaast vinden we op het gelijkvloers nog een technische ruimte. Op de verdiepen zijn er drie volwaardige slaapkamers en een toilet.

De buitenomgeving van de woning is een pareltje, met een fraai aangelegd terras en mooi gazon. Extra opbergplaats is voorzien in de buitenberging.

Warm geworden van deze woning? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch