House for sale

149000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 11371168
Immoweb code : 11371168

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
121 square meters livable space
250 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Hoogledestraat 64, een te renoveren woning op 250 m² in Kortemark. In de nabije omgeving zijn er supermarkten, winkels, restaurants, openbaar vervoer, scholen en zoveel meer!

Een royale inkom verwelkomt u in deze karaktervolle woning. Via de inkom kunt u zich begeven tot de woonkamer die naadloos overloopt in de eetplaats. Aansluitend is er een in te richten keuken en lichtrijke veranda. Daarnaast beschikt de gelijkvloers nog over een badkamer, apart toilet, wasplaats en berging. Op het verdiep zijn er twee volwaardige slaapkamers waarvan één met en suite dressing. De zolderverdieping is te betreden via een vaste trap en biedt mogelijkheid tot een derde slaapkamer!

De buitenomgeving van deze woning is een ware oase van rust. Met de Zuid-West gerichte tuin kunt u de dag door genieten van de zon. Daarnaast beschikt het terrein over een garage met uitweg, waar uw auto veilig staat of tuinbenodigdheden en andere spullen kunt opbergen.

Warm geworden van deze woning? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Get in touch