House for sale

445000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11121532
Immoweb code : 11121532

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
1632 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime gezinswoning is gelegen in het rustige Ransberg, een deelgemeente van Kortenaken. Een landelijke omgeving met unieke uitzichten en eindeloze wandel-, loop- en fietsmogelijkheden. Als nieuwe eigenaar beschikt u hier over een open karaktervolle bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 285 m².

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met ruime inbouwkasten en een vrijstaand gastentoilet, ruime woonkamer met pelletkachel, volledig geïnstalleerde keuken in duurzame materialen en een wasplaats met douche. Daarnaast bevindt er zich ook een multifuncionele ruimte van 30 m² met aparte ingang, ideaal voor een activiteit vrij beroep/zelfstandige. Tot slot is er ook een lichtrijke veranda op het gelijkvloers die voorzien is van een tweede pelletkachel met uitzicht over de prachtige tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, vrijstaand toilet, berging, badkamer en 3 slaapkamers met rolluiken. De master bedroom met dressing en de badkamer zijn recentelijk vernieuwd. De onafgewerkte zolder kan omgetoverd worden tot extra bewoonbare oppervlakte.

Een extra troef is dat de woning volledig onderkelderd is, ideaal voor het maken van een hobbyruimte of als extra opslagruimte. Het bijgebouw gelegen achter de woning met een oppervlakte van 57m² biedt de mogelijk tot het uitvoeren van een beroepsactiviteit. Ze is voorzien van een grote sectionale poort en krachtstroom. Bovendien is het pand voorzien van zonnepanelen (3,08 kWp) met terugdraaiende teller.

Get in touch