House for sale

* 449000€

5 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 11135281
Immoweb code : 11135281
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
400 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige nieuwbouwwoning in Kortenaken is uitgerust met de laatste nieuwe technieken en isolatienormen die zorgen voor een energiezuinige woning waardoor er gedurende 5 jaar een korting van 50% wordt toegekend op de onroerende voorheffing.

De woning beschikt over een ruime tuin van 400m² met een noordoostelijke oriëntatie, perfect voor degenen die graag van de ochtendzon willen genieten. De bewoonbare oppervlakte van 195m² wordt verdeeld over drie verdiepingen. Op de benedenverdieping vind je een gezellige woonkamer, een volledig geïnstalleerde keuken met berging en een eetkamer met uitzicht op de tuin.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel, douche en toilet. De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en geeft toegang tot het zolderverdiep waar er nog 2 ruime slaapkamers zijn.

Deze woning ligt op een boogscheut van de dorpskern waar men tal van activiteiten kan terug vinden op sociaal, economisch en educatief vlak.

Get in touch