House for sale

197000€

2 bedrooms 112 square meters

Immoweb code : 11284839
Immoweb code : 11284839

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
112 square meters livable space
925 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In Kortessem houden we in de Leeuwerstraat ter hoogte van nummer 11 halt bij deze charmante open bebouwing. De woning is rustig gelegen en heeft enorm veel potentieel. Dankzij de verbindingswegen Tongersesteenweg en de Hasseltsesteenweg heeft de woning een uitstekende ligging!
Het centrum van Kortessem bevindt zich op wandelafstand waardoor alle faciliteiten binnen handbereik liggen.
De woning werd in 1959 opgetrokken en is gelegen op een mooi perceel van 9A25CA. Mits de nodige opfris- en renovatiewerken kan je deze omvormen tot een ware parel.
We betreden de woning via de riante inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. De tegelvloer zorgt hier alvast voor de nodige authenticiteit.
De inkomhal geeft ons toegang tot de leefruimte welke is onderverdeeld in een zit- en eethoek. Vervolgens bereiken we de keuken. Deze is aan opfrissing toe waardoor je hier als koper volledig je eigen ding mee kan doen.
Het verdiep bereiken we via de authentieke houten trap in de inkomhal. Hier kunnen we reeds twee slaapkamers en de badkamer
Bijkomende troef aan de woning is dat er nog een garagebox en een bijkomende tuinberging voorzien is.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit pand met veel potentieel? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juist

Get in touch