House for sale

335000€

3 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 11305627
Immoweb code : 11305627

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
118 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wij verkopen onze instapklare woning, dewelke voorzien is van alle modern comfort. Deze gezellige woning ligt verscholen tussen de belangrijke invalswegen van Kortrijk doch in een zeer rustige kind vriendelijke wijk op wandelafstand van het Astridpark en de grote markt van Kortrijk.

De woning werd in 2014 gebouwd en door de jaren heen aangepast naar de moderne noden. Zo werd de voorbije jaren 14 zonnepanelen geplaatst en airco boven en beneden voorzien. Een buitenstopcontact voor het laden van een elektrische wagen of fiets. De badkamer werd volledig vernieuwd en voorzien van een inloopregendouche, Sunshower, design bad en wastafel. Schuin tegenover ons huis is er eveneens een overdekte autostaanplaats waar gemakkelijk enkele fietsen en een wagen kunnen staan.

De benedenverdieping bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer en eetruimte, een open keuken en keukenberging. Via een moderne trap heeft u toegang tot de eerste verdieping. Deze bestaat uit 3 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, inloopregendouche, Sunshower en wastafel), apart toilet en een tweede berging/wasruimte. Er is een aangelegde tuin met terras (+ regenput van 10000L die is aangesloten op de toiletten).

Makelaars gelieve zich te onthouden.

Get in touch