House for sale

489000€

3 bedrooms 151 square meters

Immoweb code : 11286267
Immoweb code : 11286267

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
151 square meters livable space
230 square meters of land

Description

Stijlvol wonen aan de rand van de Kruibeekse polders

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklare moderne en lichte woning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers, een ruime tuin en garage te Kruibeke? Lees hier dan zeker verder.

De kalme doodlopende straat is een echte troef! Rustig, maar toch vlakbij scholen, winkels, parken en het openbaar vervoer en op wandelafstand van de Kruibeekse polders en het veer. Dit pand straalt luxe uit en de afwerking is top, echt optimaal wooncomfort.

 

Indeling:
GLV: via de inkomhal (5m²) met toilet (1 m²) kom je in een gezellige leefruimte (34m²) met aanpalend de lichtrijke uitgeruste open keuken (14m²). Via de glazen achterwand kijk je uit op de zonnige tuin (143 m²) met uitnodigend terras, vijver, graspartijen achteraan een praktisch tuinhuis waar je perfect kan genieten van de zonnige zomerdagen. Op het gelijkvloers vind je ook nog een ruime berging ((4 m²) aan de keuken en een praktische garage (14m²). 
1stV: via de nachthal (16m²) met toilet (1m²) kom je uit aan de mooi afgewerkte badkamer (10m²) met bad én inloopdouche en annex voorziening voor wasmachine/droogkast. Verder zijn er 2 slaapkamers (20-13m²) en een bureel (14m²) dat ook perfect kan dienen als 3e slaapkamer. 
2deV: een heel ruime zolder (72m²) die een overvloed aan mogelijkheden heeft zoals een 4e slaapkamer of hobbyruimte

 

Mis deze unieke kans niet en wees er snel bij.

Get in touch