House for sale

459000€

4 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11288321
Immoweb code : 11288321

Overview

4 bedrooms
220 square meters livable space
2480 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is zeer rustig gelegen in agrarisch gebied in een doodlopende straat. Toch is er een vlotte verbinding naar het centrum alsook buurgemeenten en de E313. De woning bevindt zich op een paar minuten van de E313 en op fietsafstand van lokale voorzieningen (winkels, school, ...), en ligt nabij het knooppunt waar de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant aan elkaar grenzen.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zit- en een eethoek. De vele ramen zorgen voor aangenaam veel lichtinval en de pelletkachel zorgt dan weer voor extra gezelligheid. In de aansluitende tuinkamer, met mooi zicht op de tuin, is het mede dankzij de oriëntatie een grote tijd van het jaar aangenaam vertoeven.

In 2023 werd de leefkeuken volledig vernieuwd met kwalitatieve materialen. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoeltafel met Quooker-kraan, voldoende opbergruimte en een gezellige ontbijthoek. Vlakbij de keuken is de in 2020 vernieuwde volledig betegelde badkamer met douche en wastafel in meubel met extra kastruimte. De ruime wasplaats fungeert tevens als extra opbergruimte. Verder is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers, voorzien van rolluiken. In de masterbedroom werd dit jaar nog een airco geïnstalleerd voor extra comfort tijdens de te warme dagen. 16 zonnepanelen zorgen mede voo

Get in touch