House for sale

229000€

3 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 11368040
Immoweb code : 11368040

Overview

3 bedrooms
107 square meters livable space
600 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CHARMANTE GEZINSWONING OP EEN MOOI PERCEEL VAN 6 ARE !

Deze op te frissen jaren '30-woning ligt op een perceel van 600 m² op een top locatie in Lanaken, vlakbij het centrum van Lanaken, scholen, bibliotheek en winkels. Daarnaast is het Domein Pietersheim, de kinderboerderij en het natuurgebied ‘Nationaal park Hoge Kempen’ op wandelafstand van de woning gelegen.
Eveneens zijn de E314 en omliggende steden zoals Genk, Maasmechelen en Maastricht van hieruit vlot bereikbaar.

INDELING:

Bij binnenkomst in de woning, wordt u meteen naar het lichtrijke leefgedeelte gebracht. Het leefgedeelte bestaat uit een eet- en woonkamer, ingericht met een gezellige gashaard.
Vanuit de woonkamer is er directe toegang naar de ruime eetkeuken van +/- 17 m². De keuken is uitgerust met een gasfornuis, dubbele spoelbak, ingebouwde koelkast en oven.
Bovendien bevindt zich op de begane grond nog een badkamer, voorzien van een wastafel, douche en voldoende opbergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we de 3 slaapkamers terug. De kamers variëren tussen de 7 en 13 m².

De grote troef van deze woning is de fraai aangelegde tuin, bestaande uit een terras en een mooi gazon met diverse gezellige hoekjes. Hier vinden we ook de garage, de carport en het tuinhuis terug. Daarnaast beschikt de woning nog over een kelderberging van +/- 17 m² en een zolder, te bereiken via vlizotrap.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, op wandelafstand van centrum Lanaken !
+ Verzorgd perceel v

Get in touch