House for sale

369000€

3 bedrooms 169 square meters

Immoweb code : 11368796
Immoweb code : 11368796

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
169 square meters livable space
206 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Langs de Kerkstraat ter hoogte van nummer 1 kunnen we deze volledig gerenoveerde gezienswoning terugvinden.
Grote troef van deze woning is ongetwijfeld de ligging! We bevinden ons hier op wandelafstand van het centrum van Landen, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan.
Eveneens geniet men van een schitterende verbinding met omliggende steden zoals Sint-Truiden, Tienen, Hannuit, etc... en vinden we de E40 vlakbij.
Het geheel werd opgetrokken begin 20ste eeuw maar werd in 2023 volledig gerenoveerd waardoor we kunnen genieten van een hedendaagse indeling. Iedere ruimte werd in een nieuw jasje gestoken en alles werd aangepast aan het huidige comfort. hier is 5 jaar een vrijstelling van het kadastraal inkomen.
De inkomhal leidt ons alvast naar een apart toilet en de leefruimte en keuken. Hier is voldoende ruimte voorzien voor het creëren van een eetkamer en een gezellige zithoek.
Tot slot kan men op het gelijkvloers nog een ruime praktische berging en een lichtrijke bureauruimte terugvinden.
De knappe trap brengt ons naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich reeds twee ruime slaapkamers en de knappe badkamer.
Langs de vaste trap in de nachthal bereiken we de volledig afgewerkte zolderverdieping. Hier kan men nog een ruime bijkomende slaapkamer terugvinden.
Bovendien is de woning nog voorzien van een ruime kelder.
De woning is eens voorzien van 8 zonnepanelen (3240 kW).
Maak snel e

Get in touch