House for sale

299000€

1 bedroom 150 square meters

Immoweb code : 10600534
Immoweb code : 10600534

Overview

1 bedroom
1 bathroom
150 square meters livable space
368 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gerenoveerde woning Te koop in Lauwe!!!

Deze halfopen bebouwing met zij-uitweg is een echt pareltje.

We betreden deze gerenoveerde halfopen bebouwing via de inkomhal die uitgeeft in de open leefruimte met veel lichtinval. De leefruimte is verdeelt in een zithoek en een eethoek. Verder hebben we in deze ruimte een deur richting de kelder.

Aansluitend aan de leefruimte hebben we een open keuken. Deze keuken is voorzien van alle nodige installaties. Hier hebben we ook nog een aparte berging en een apart toilet. In de keuken is het genieten van het uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers telkens met airco. De beglazing werd allemaal vernieuwd. Verder hebben we nog een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Ook is er een vaste trap richting de geïsoleerde zolder. Hier kan er gerust een derde slaapkamer worden gecreëerd.

Verder kan je genieten in de aangelegde tuin met het zonnig terras. Ook is er achteraan de tuin een opbergruimte voorzien. Momenteel is het EPC van de woning Label D, de nieuwe EPC is reeds in opmaak en zal een betere score bevatten.


Absolute troeven van de woning:

- zonnepanelen
- steenwaterput 5000l
- conforme elektriciteit
- alarm systeem
- bediening van lichten via smarthphone
- aangename tuin
- nieuwe beglazing
- dak geïsoleerd

Interesse?
Doe een bod!!

Top ! Bel Pavel op 0479 81 80 16

Get in touch