House for sale

399900€

3 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 10896026
Immoweb code : 10896026

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
248 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze volledig gerenoveerde driegevelwoning met vergezicht over agrarisch gebied is gelegen op een perceel van ongeveer 247m2 in een verkeersarme straat in het landelijke Denderbelle.
De woning heeft als bouwjaar 1939 en werd door de jaren heen volledig gerenoveerd.
Op het gelijkvloers bevindt zich de inkom met berging met voorziening voor wasmachine en droogkast, ruime woonkamer met Salvarani keuken met eiland (oven, vaatwas, Gessi kraanwerk), badkamer en inpandige garage.
De ruime lichte woonkamer met een raampartij en schuifpui van zes meter meet deze woning een uitermate groot, licht, ruimtelijk en eigentijds gevoel aan.
De badkamer omvat een XL inloopdouche met hansgrohe kraanwerk en burgbad meubel.
Op de eerste verdieping volgt de overloop, een ruime masterbedroom en twee extra slaapkamers die op dit moment als dressing en werkkamer worden gebruikt.
Verder beschikt de woning over een ruime zolder met bijkomende uitbreidingscapaciteit.
De volledig afgesloten onderhoudsvriendelijke tuin bevat aangelegde terrassen met sfeervol ingebouwde tuinverlichting en biedt veel privacy.
Verder beschikt de woning over een regenwaterput, parlofoon en buitenverlichting met sensoren. Ledverlichting met diverse dimmers en alles- uit-functies.
De elektrische keuring conform en EPC label C.
Het principe startprijs wordt voor deze verkoop gehanteerd. Elk bod vanaf de gepubliceerde prijs zal door de verkoper in overweging worden genomen.
Immo makelaars gelieve zich te onthouden.

Get in touch