House for sale

489000€

4 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11267800
Immoweb code : 11267800

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
200 square meters livable space
306 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtige instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin in het rustige Denderbelle? Gevonden!

De lichtrijke ruime woonkamer, de staanplaats, de zon gerichte tuin en de kwalitatieve afwerking zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft.

Indeling:
GLV: de ruime inkomhal (10m²) met voldoende ruimte voor een vestiaire kast, geeft toegang tot een kleine berging (1m²)  en de woonkamer (25m²) met zicht op de zuid gerichte tuin (150m²). De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" en ruim gevoel. Daarnaast heb je de zeer ruime open keuken (41m²) met dampkap, kookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.Verderkomen we via de hal (4m²), bij de gastentoilet (2m²) en de ruime berging (11m²)
Bovendien hebben we nog de staanplaats naast de woning en de gezellige tuin.
1steV: via de ruime nachthal (10m²), kom je in de 3 slaapkamers (13-13-12m²), het apart nachttoilet en de badkamer (6m²) met inloopdouche, ligbad en wastafel en een tweede bedkamer met inloopdouche en wastafel.
2deV: deze verdieping bestaat uit een zeer ruime slaapkamer (22m²), die eventueel ook als bureau of speelzolder kan dienen, en ruime hal, met mogelijkheid tot vestiaire (8m²).

Kan je niet langer wachten? Neem dan snel contact op voor een bezoek. 

Get in touch