House for sale

4 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 10557946
Immoweb code : 10557946

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
270 square meters livable space
7025 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij deze rustig gelegen woning nabij Abdij van Park in Leuven.

Het perceel is in totaal 70 are en 25 ca. Hiertoe behoort een weide met stalling waar verschillende dieren op geplaatst kunnen worden. Ook is er aan de achterkant van het perceel een stuk bos dat uitgeeft op Abdij van Park. Het huis is gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen en het stadscentrum van Leuven.

De woning zelf omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een living, een lichtrijke keuken met eetplaats en zicht op de tuin, een slaapkamer, een badkamer, een dressing, een berging en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 afgewerkte slaapkamers en een zolder. Ook is er nog een derde onafgewerkte kamer waar alle aansluitingen aanwezig zijn om een extra slaapkamer met aangrenzende badkamer te maken.

Wat betreft het parkeren van auto's zijn er verschillende opties. Voor de woning is er ongeveer plaats voor 3 auto's. Daarnaast is er ook nog een carport met plaats voor 1 auto en een schuur die vrij in te vullen is als garage, opslagplaats, mancave, enzovoort. Deze schuur bevat een gesloten gedeelte (10m op 7m) en een open overdekt gedeelte (10m op 7m). Dit betekent dus heel wat extra plaats om spullen in op te bergen.

Interesse? Neem dan snel contact op Marta van Immolight voor een bezichtiging. (0476/44.13.73)

Get in touch