House for sale

625000€

5 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 11061088
Immoweb code : 11061088

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
230 square meters livable space
325 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Prachtige rijwoning uit 1975 te koop in het sfeervolle Lier! Met een perceel van 325m2 en een bewoonbare oppervlakte van 230m2, is deze energiezuinige woning volledig gerenoveerd en instapklaar.

Bij het betreden van de woning op het gelijkvloers, word je verwelkomd door een ruime keuken met leefruimte. De benedenverdieping herbergt eveneens een eerste badkamer en een multifunctionele ruimte. De eerste verdieping omvat een tweede volledig uitgeruste keuken met leefruimte en een tweede slaapkamer.  Op de bovenste verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers en een tweede badkamer.

Deze woning voldoet aan de energiedoelstellingen van 2050 en is volledig geüpdatet naar moderne standaarden. De elektriciteit is conform en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd, wat gunstig is voor uw portefeuille.

De netjes onderhouden tuin, compleet met tuinhuis achteraan het perceel, biedt een aangename buitenruimte om te genieten van rustige momenten en gezellige bijeenkomsten.

U kan uw bezichtiging gemakkelijk inplannen via onze digitale agenda. Indien u vragen heeft kan u ook contact opnemen met Christophe via [email protected].

BIJZONDERHEDEN:

- EPC label A

- Zonnepanelen

- Elektriciteit Conform

-

Get in touch