House for sale

249000€

1 bedroom 63 square meters

Immoweb code : 11070377
Immoweb code : 11070377

Overview

1 bedroom
1 bathroom
63 square meters livable space
570 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Laagbouwwoning met garage gelegen op een prachtig perceel, met achterliggend agrarische weilanden. De woning is gelegen op een centrale locatie met alle invalswegen / ring van Lier in de nabije omgeving.

De laagbouwwoning beschikt over één slaapkamer. Bij binnenkomst in de woning treft u een inkomhal aan, die leidt naar de open leefruimte met een moderne keuken die in 2013 volledig is gerenoveerd. Deze ruimte biedt een aangename plek voor ontspanning en gezelligheid.
De slaapkamer is ruim van opzet, waardoor er voldoende ruimte is voor comfortabel wonen. De badkamer, eveneens gerenoveerd in 2013, beschikt over een bad met douche.

Achter de woning bevindt zich een ruime losstaande garage, die extra opslagruimte biedt en het gemak van overdekte parkeergelegenheid. De grote tuin rondom de woning vormt een groen en uitnodigend buitenverblijf, perfect voor zonnige dagen en gezellige avonden.

Deze eigendom biedt tevens mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Of het nu gaat om gedeeltelijke renovatie of de realisatie van een geheel nieuwe woning, de standaard voorschriften bieden diverse opties om deze plek naar eigen smaak te transformeren. Een unieke kans om een droomhuis te creëren op een gunstige locatie in Lier.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch