House for sale

259000€

4 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11190589
Immoweb code : 11190589

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
146 square meters livable space
122 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Af te werken rijwoning in Lier, een stad met alle gemakken binnen handbereik

Deze woning biedt een uitstekende locatie met een overvloed aan onderwijsinstellingen, openbaar vervoer, winkels en diensten in de directe omgeving.
Bij binnenkomst in de woning betreedt u de gang, die u vervolgens leidt naar de open leefruimte. Deze ruime en lichte leefruimte vormt het hart van het huis en biedt eindeloze mogelijkheden voor gezelligheid en ontspanning. Aangrenzend vindt u de open keuken.
Op de begane grond bevindt zich tevens een badkamer die nog naar eigen smaak kan worden afgewerkt. Dit geeft u de vrijheid om uw persoonlijke stempel op deze ruimte te drukken.
Op de eerste verdieping wachten twee slaapkamers op u, elk met hoge ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Daarnaast is er op de afgewerkte zolder nog een mogelijkheid om een derde en vierde slaapkamer te creëren, waardoor deze woning meegroeit met uw behoeften.
De tuin van deze woning is zuid-oostelijk georiënteerd, waardoor u kunt genieten van de zon gedurende de dag.

Deze af te werken rijwoning in Lier biedt een fantastische kans om uw droomhuis te realiseren. Met een gunstige ligging, veel potentieel en een zuidoostelijke tuinoriëntatie, biedt deze woning een comfortabele en praktische leefruimte voor u en uw gezin. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29

Get in touch