House for sale

325000€

3 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 11236161
Immoweb code : 11236161

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
126 square meters livable space
272 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante woning is gelegen in de rustige Zodiakstraat te Lier. Het biedt een perfecte combinatie van comfort en locatie. Gelegen nabij het Belfortplein, waar kinderen veilig kunnen spelen, is dit huis een ideale plek voor gezinnen.

Bij het betreden van het pand, word je verwelkomd door een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor een wagen. De voordeur leidt naar een lichte en uitnodigende leefruimte, naadloos verbonden met de volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken biedt alle benodigde en heeft een toegang naar de tuin.

Verder op het gelijkvloers bevindt zich de gerenoveerde badkamer, voorzien van een stijlvolle inloopdouche.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. Een trap leidt naar de zolderverdieping, waar een derde slaapkamer te vinden is.

Buiten wacht een prachtige tuin op je, compleet met een servitudeweg die gemakkelijke toegang biedt tot het pand. In deze prachtige tuin kan je genieten van de rust en de zon.

Deze woning in de Zodiakstraat 11 combineert een rustige omgeving met moderne voorzieningen en voldoende ruimte voor het hele gezin. Mis deze kans niet om je thuis te maken in dit uitnodigende stukje Lier.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch