House for sale

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11285848
Immoweb code : 11285848

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
200 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze prachtige woning is gelegen in een rustige buurt met een uitstekende ligging, waardoor het geniet van alle voordelen van het stadsleven zonder de drukte. Gelegen nabij het bruisende centrum van Lier, biedt het gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en een vlotte verbinding met de auto. Lier staat bekend om zijn charmante sfeer, en deze locatie is zonder twijfel een van de meest gewilde in de stad.

Bij het betreden van de woning verwelkomt een ruime inkomhal u, die naadloos overgaat in de gezellige leefruimte. De leefruimte biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eetplaats, waardoor het de perfecte plek is om samen te komen met familie en vrienden. De halfopen keuken, onlangs gerenoveerd, straalt moderne klasse uit en is subtiel verbonden met de leefruimte, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Hier vindt u tevens een ruimte voor een eettafel, ideaal voor gezellige maaltijden.

Op de begane grond vindt u ook een prachtige badkamer met een opvallende douche, evenals een handige berging met ingebouwde kasten. Vanuit de berging heeft u toegang tot een royaal terras dat naadloos overgaat in de tuin. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een ruime tuinberging, perfect voor het opbergen van tuinmeubilair, tuingereedschap of fietsen.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, terwijl de tweede verdieping een gezellige zolderkamer herbergt. Deze ruime slaap

Get in touch